Store stedsegrønne

De stedsegrønne planter bruges ofte til at dække for en kedelig udsigt eller til at lukke for indkig til hus og have.

Vi har mange store flotte stedsgrønne planter

Hvis du søger store stedsegrønne planter, er du kommet til det rette sted hos os. Bag surbunds-afdelingen har vi har en særlig afdeling af planteskolen, et moderplantekvarter, hvor vi har meget store planter til meget rimelige priser.

Planterne er jævnligt blevet rodbeskårne eller omplantet, så planterne er godt forberedt til at blive flyttet - i modsætning til planter der har stået i en have og spredt rødderne ud over et stort areal. Sådanne planter er det som regel meget svært at flytte med succes.
Vi leverer gerne vores store planter hos dig, og selvfølgelig er både top og rod altid pakket, så planten er lettest mulig at håndtere og ikke bliver skadet under transporten.

Har du en ny have?

Så kom og kig, bare en enkelt stor plante giver størrelse og karakter til en ny have!
De stedsegrønne er meget forskellige, eksempelvis er der buksbom og taks som begge kan klippes og således tilpasses enhver plads. De er grønne og tætte, og lukker godt for både ind- og udkig.
Modsætningen er den blå lette elegante ceder, der ikke skygger i haven men danner et fint skulpturelt tag over haverummet.

Kom og kig i vores moderplante afdeling og udvælg en særlig stor stedsegrøn til din have,

Se her et udvalg af vores stedsegrønne hækplanter...

 

Det er ikke altid vi har alle sorter hjemme og nogle gange har vi et større udvalg, så det er altid en god ide at ringe hvis du er på udkig efter noget specielt.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld