viste du...

Plant et træ med Thymes Planteskole

Vi bør plante flere træer og buske i vores haver - i hvert fald hvis det står til Hans fra Thymes Planteskole. Det pynter og gavner miljøet i haven, hvis man planter træer og buske i stedet for hegn af træ og plastic. Insekter og fugle nyder godt af træerne, der springer ud med blomster og senere får frugter. Så skal du plante et træ eller en busk? Thymes Planteskole er specialist i træer og buske. Se videoen nederst og få del i vores erfaringer og hør om Hans' personlige yndlingstræer.

Sorbus Dodong (en koreansk røn): Et smukt og iøjnefaldende træ, der skifter meget i udtrykket fra marts til november. Fra lysegrøn til ildrød, med hvide blomsterkærme til insekterne og bierne samt orange bær til fuglene.

Skæbnetræ: En løvfældende busk eller træ som har en ret sent blomstring i forhold til mange andre træer. I august-september måned står den med flotte hvide blomster, hvorefter den om efteråret sætter nogle petroleumsblå frugter.

Sørg for at plante i en god jord, og tilfør gerne noget god kompost eller Champost Jordforbedring. Husk at vande og gøde træet de første år.

Skal du plante i leret, kompakt jord kan du få en udførlig guide ved at klikke her: Plant træer og buske, så de får den bedste start
Hvis du skal plante i sandet jord, kan du i stedet klikke her: Plant i sandet jord ved sommerhuset eller i haver langs kysten

 

se videotips her, om gode råd til plantning af træer

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld