Oneleg

Hvad er det:
En ergonomisk skammel til havearbejde såvel som indearbejde. 
Hvad kan den:
OneLeg er til for at aflaste knæ og ryg når man udøver fysisk arbejde i lavt terræn, fordi det er en skammel der kan vippe på sin let afrundede bund. Den kan også bruges som skammel til børn, f.eks. ved sofabordet. 
Materiale: 
OneLeg er udført i robust plast. Højde 32cm og vægt 1,2kg. Der kan tilkøbes et aftageligt skridsikkert fodbetræk i silikone.                                
Funktion i praksis: 
Meningen med OneLeg og dens tilbehør er, at den som udgangspunkt bruges alene. 
Ved havebrug er skridsikring til under skamlens fod, ikke nødvendig. 

 
Vælger man at bruge OneLeg
indendøre på et glat gulv, er skridsikring under foden en rigtig god ide. 

 
OneLeg har en god højde der gør at man kan sidde afslappet og luge, uden at få krampe i benene eller ondt i lænden. Den følger pænt med når man læner sig frem og til siderne, så der er en god "arbejdsradius". Hvis man rejser sig (f.eks. for at kunne nå et værktøj der ligger udenfor rækkevidde) skal man dog lige tjekke at den er der endnu, inden man sætter sig igen. Skamlen kan nemlig godt vælte når man ikke sidder på den, på grund af dens afrundede bund. 
Sætter man den fra sig, kan den afhængig af underlaget også godt vælte, igen fordi det er meningen at den skal kunne "rokke" når man sidder og arbejder på den. 
        
OneLeg 
 
div. farver KR. 349,-

         Fodbetræk KR. 79,-
          

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld